Tekstcontrole - Geels Office Support

Als tekstcorrector zorg ik voor een foutloze tekst zodat jij volledig kan knallen met jouw product

Tekstcontrole kan je helpen aan nieuwe en blijvende klanten

Herken je dit?

Je hebt met bloed, zweet en misschien wel tranen de tekst voor een blog geschreven. Of je hebt dagenlang zitten schrijven en schaven aan de teksten van je website. Je bent eindelijk zover dat je het publiceert en…. er staan taalfouten in.

Of je wilt een webinar geven en je hebt zo je best gedaan op je presentatie. Maar tijdens het geven van het webinar zie je dat er typefouten in staan.

Dat geef geen fijn gevoel toch?

Ik kan ervoor zorgen dat je dit gevoel nooit zal hebben. Jij hoeft je niet meer druk te maken over je tekst en je kunt je volledig concentreren op dat waar jij goed in bent. Als ik een tekst voor je heb gecontroleerd, staan er geen fouten meer in. Zeker weten.

redigeren

Als ik je teksten controleer, let ik op:

 • spelling;
 • grammatica;
 • typefouten;
 • het juiste gebruik van leestekens;
 • stijl;
 • inconsequenties en onduidelijkheden.

Ik heb al vele teksten mogen controleren en allemaal naar volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers. Je kunt hun reviews lezen op deze pagina.

En natuurlijk kun je heel simpel zelf je teksten nakijken. Maar weet je dat je je eigen fouten gewoon niet meer ziet?
Je hersenen weten namelijk wat er zou moeten staan. Omdat het je eigen tekst is, vullen je hersenen precies aan wat er zou moeten staan ook al staat het er niet.
Ik kijk met een frisse blik naar je teksten en haal de fouten er allemaal uit en ik ben nog nooit een tekst tegengekomen waar ik geen fout in vond.

En fouten maken is helemaal niet erg hè. Het zegt niets over jou. Het gebeurt iedereen.

Zie jij de meerwaarde van mij als tekstcorrector?

Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Dit kan via het contactformulier of via een van mijn Social Media kanalen.

 

Maar dan ben ik straks heel veel geld kwijt!

Dat valt allemaal best wel mee. De prijs van het controleren van je tekst is afhankelijk van het soort tekst dat je aanlevert en de lengte van je tekst (het aantal woorden).

Om je een indicatie te geven:

 • een blog (van maximaal 500 woorden) controleer ik bijvoorbeeld al voor € 25,- exclusief btw.
 • een webpagina controleer ik vanaf € 30,- exclusief btw per pagina.
  Deze prijs is ook afhankelijk van de lengte van je tekst.
 • voor langere blogs of andere teksten (flyers, folders, artikelen, menukaarten, (e-)boeken, scripties etc.) geef ik je een op maat gemaakte prijsopgave.

Nadat jij akkoord hebt gegeven voor mijn prijsopgave ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. We spreken een uiterste datum af voor oplevering van de tekst en ik zorg ervoor dat er geen fouten meer te vinden zijn in je tekst.
En als extra service geef ik ook nog tips om je tekst nóg beter te maken.

Ga jij voor een foutloze tekst?